Gratis coachsessie

Ervaringen

Wat klanten over mij zeggen en een video-impressie van een workshop danscoaching.

Coachsessie met koeien

Op 24 november 2018 gaven Eline Spalink van Koel’nbekke boerderij in Geesteren en ik een coachsessie met koeien aan Linda en Edwin Mondeel. Eline gaf informatie over de boerderij en de koeien en ik coachte hen in de stallen van de boerderij.

Je kunt hier lezen hoe Linda en Edwin de coachsessie met koeien hebben ervaren.

 

Lees meer »

Corelle heeft een praktische werkwijze. Je gaat concreet aan de slag waardoor je ook concrete resultaten krijgt.

Ik had voordat ik begon met de sessies grote twijfels om een coach in te schakelen. Ik wist niet of het iets voor mij was en of het me zou helpen. Ik vond het ook heel belangrijk om een goede klik te hebben met de coach. Mijn familie heeft me een duw in de rug gegeven en ik ben heel blij dat ik uiteindelijk bij Corelle terecht ben gekomen.

Lees meer »

Ik zou Corelle aanbevelen bij mensen die nog niet zo bewust met zichzelf bezig zijn geweest.

Ik had van te voren een beetje twijfels om een coach in te schakelen omdat ik dacht dat ik niet iets nieuws zou leren, dat het niet zou helpen. Ik heb voor Corelle gekozen omdat ik zag dat ze zelf ervaring heeft met burn-out, grenzen aangeven en dus vanuit ervaring werkt én met een hondje op de foto stond. Ik vond dat Corelle mij met volle overgave begeleidde en echt aanwezig was, dat is prettig.

Lees meer »

Ik heb stukjes van mezelf, van vroeger, ontrafeld, waarvan ik dacht dat ze in mijn dagelijks leven geen obstakels meer vormden.

Ik ben naar Corelle gestapt op aanraden van een vriendin, waarmee ik samen naar haar danscoaching ben geweest. Ik twijfelde vooral of ik sowieso iemand wilde betrekken bij de problemen die ik destijds op mijn werk ervoer. De keus voor Corelle was snel gemaakt. Soms komen dingen op het juiste moment op je pad…

Lees meer »

Lente Inspiratie Verwendag 15 april 2018 ~ Janieke deelt haar ervaring!

Op zondag 15 april heb ik de eerste Lente Inspiratie Verwendag, georganiseerd door Corelle, beleefd. Natuurlijk had ik het programma doorgelezen, maar wist toch niet bij alle onderdelen wat ik er van kon verwachten. Ik ben er met een open blik heengegaan en alles gewoon op me af laten komen. Dat was ook de juiste instelling, want hierdoor kon ik vrij aan alle onderdelen meedoen.

Lees meer »

Ik kijk met een heel andere blik de wereld in en blijf niet meer zo lang hangen in dingen die niet zo goed gaan.

Ik worstelde al een tijdje met mezelf. Kreeg vaak het gevoel er niet bij te horen. Anderen konden hun verhaal doen en ik niet. En het feit dat ik geen vaste baan kan krijgen deed mij, dat ik hulp in schakelde van Corelle. In eerste instantie had ik geen twijfels over Corelle maar wel om hulp in te schakelen. Ik vond dat ik het zelf wel kon. Toen ik haar verhaal in de krant tegen kwam werd ik enthousiast, hoe zij over kwam op mij was goed. En bij toeval kon mijn vriendin mij vertellen dat zij sessies volgende bij Corelle. (ik zag aan de lijve hoe ze veranderde door Corelle).

Lees meer »

Ik blijf nu minder lang in dingen hangen, en kan veel sneller het positieve van alles in zien.

Na al een tijdje met mezelf geworsteld te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een manier om makkelijker met bepaalde dingen om te gaan.

Ik ben op internet eens gaan zoeken naar iemand die mij op een positieve, laagdrempelige manier, gelukkig in het leven kan laten staan. De eerste sessie vond ik best spannend. Maar toen ik eenmaal bij Corelle was, voelde ik me best snel ontspannen.

Lees meer »

Ik ben mooi precies zoals ik ben!

Al een tijdje kwam bij mij naar boven om wat aan mijn persoonlijke ontwikkeling te doen. Ik had vooral last van “angsten”. Durfde niet goed mezelf te zijn, bang wat anderen wel niet van me dachten. Ook moest ik altijd teveel van mezelf.

Toen Corelle dan ook meerdere keren voorbij kwam op FB, dacht ik “en nu ga ik het doen, ik ga in mezelf investeren”. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Lees meer »

Ik kan nu zelfstandig keuzes maken waar ik 100 % achtersta

Corelle heeft mij geholpen te onderzoeken wie ik ben en wie ik wil zijn. Na uit een beknellende relatie te zijn gestapt was ik mezelf als individu kwijt. Dit zorgde ervoor dat een nieuwe relatie starten ook lastig was. Ik wilde niet in dezelfde valkuil stappen, dus heb Corelle om hulp gevraagd.

Lees meer »

Bepaalde verbanden die Corelle legde, waren mij nooit opgevallen

Ik zit op mijn gemakkie op de vloer. Mijn bips en benen raken de grond. Met mijn rug leun ik tegen de bank. Mijn handen liggen op mijn bovenbenen. Op verzoek van Corelle sluit ik mijn ogen. Haar stem neemt me mee in een staat van onderbewustzijn. Dit gaat niet één, twee, drie. Mijn bewustzijn is nogal hardnekkig, maar haar rustige stem laat mij toch verleiden.

Lees meer »

Ik werk nu met een betere planning en meer structuur

Een nieuw traject is altijd lastig. De vraag is of er een klik ontstaat. Die was er. Corelle stelt de juiste vragen. Het vertrouwen groeit daardoor snel.

Het contact met haar was prettig, direct en persoonlijk. Ik heb het hele traject als positief ervaren. Met de tips kun je direct aan de slag.

Lees meer »

Het leven lacht me weer toe

Na het afronden van het coachtraject bij Corelle lacht het leven me weer toe, de zon schijnt en de openheid in mijn relatie is echt terug. 

Corelle, ik wil je bedanken voor jouw openheid, eerlijkheid, je persoon en je luisterend oor (niets meer dan lof). Door jouw hulp, ook je aanwezigheid in mijn gedachten buiten de consulten om, ben ik zo ver gekomen en heb ik hetgeen wat mij tegenhield (te genieten en door te gaan) afgesloten.

Lees meer »

Mijn verlegenheid stond mij in de weg

Ik was al langer van plan om iets in mijn leven te gaan veranderen. Mijn grootste probleem was mijn verlegenheid en taalbarrière (het Nederlands in geen moedertaal van mij).

Ik had eigenlijk geen twijfels om mee te beginnen – voor mij was het alles of niets dus ik ging er helemaal voor. En ik was meteen heel verbaasd hoe snel het ging met veranderingen die in mij plaats vonden.

Lees meer »

Ik heb handvatten gekregen voor meer ontspanning en focus

Ik ben een persoon die heel rationeel denkt. In eerste instantie had ik zo mijn bedenkingen over wat ik mij moest voorstellen bij een lifecoach. Ik ging ervan uit dat het nogal zweverig over zou komen en dat ik er eigenlijk weinig mee kon. Daar kwamen bij mij ook de eerste twijfels vandaan; wat kan ik ermee en hoe gaat het mij helpen? Ik besloot blanco de eerste sessie in te gaan. Bij het eerste gesprek voelde ik mij al meteen op mijn gemak.

Lees verder »

Lees meer »

Video-impressie workshop Danscoaching 'Beleef de Zandbak 2016'

Op 25 augustus 2016 heb ik een danscoachworkshop ‘Dans je vrij’ gegeven tijdens het Zomerfestival ‘Beleef de Zandbak’ in Zenderen. De deelnemers waren erg enthousiast en ik vond het zó leuk om te doen.

Lees meer »

Reacties n.a.v. workshop Danscoaching 'Ontdek en realiseer jouw droomdoel' juni 2016

Corelle is een enthousiaste coach! Met aandacht voor iedereen. Goede introductie van haarzelf. Goed begin met vorm van mindfullness. Ja, ik zou deze workshop zeker bij anderen aanraden, om eens wat anders te beleven, dan het ‘altijd maar praten bij coaching’. Ik zou er dan wel bij vermelden dat er interactie tussen de deelnemers.

Lees meer »

Het is fijn om weer op mezelf te kunnen vertrouwen

Ik vond de coachsessies bij Corelle leuk en erg afwisselend. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij haar. Ik kreeg een warm welkom en alle aandacht. Ze probeerde echt goed de hulpvraag boven te krijgen en aan te pakken. Ik vertrouwde haar volledig en ze is professioneel.

Corelle vertrouwt goed op haar intuïtie. Dat wat er tijdens de sessie komt, dat is oké. Maar tegelijk merkte ik ook haar voorbereiding, dat voelde goed. Corelle heeft me een spiegel voorgehouden en tips om te vertrouwen op mezelf. Inmiddels heb ik kleine stappen om mijn doelen te bereiken! En ik heb gemerkt dat het fijn is om weer op mezelf te kunnen vertrouwen.

Lees meer »

Erg interessant wat er in 1 danscoachsessie naar boven kan komen. Aanrader!

Onlangs heb ik een fijne sessie bij Corelle gehad. Best spannend, maar ze stelt je op je gemak en het voelt veilig. Erg interessant wat er in 1,5 uur naar boven kan komen. Het heeft mij veel stof tot nadenken gegeven. Voor een grote doelgroep geschikt, wel is het belangrijk dat je je kan open stellen voor iets nieuws. Aanrader!!

Esther, 35 jaar

oktober 2016

Lees meer »

Corelle legt verbanden die voor mij onzichtbaar zijn

Corelle is een warme coach, zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze is duidelijk in uitleg. Ik weet wat me te wachten staat. Als ik twijfel, kunnen we over een alternatief praten. Haar vakinhoudelijke expertise is ruim aanwezig. Ze heeft snel door wat goed bij mij werkt en past. En daarnaast daagt ze me uit om ook voor andere werkwijzen open te staan. Corelle gaat dieper op dingen in die ik als triviaal beschouw en ze legt verbanden die voor mij onzichtbaar zijn.

Lees meer »

Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug

“Ik heb een paar sessies bij Corelle gehad en zij heeft mij mijn zelfvertouwen weer terug gegeven en mijn kwaliteiten laten inzien. Corelle weet met een spelletje of een paar woorden je bewust of onbewust een richting op te krijgen.”

Diana – deelneemster Eigen Kracht (netwerk voor vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt), 42 jaar

 

Lees meer »

Dansend door het leven
Website: Webton.nl