Gratis coachsessie

Ik heb stukjes van mezelf, van vroeger, ontrafeld, waarvan ik dacht dat ze in mijn dagelijks leven geen obstakels meer vormden.

Ik ben naar Corelle gestapt op aanraden van een vriendin, waarmee ik samen naar haar danscoaching ben geweest. Ik twijfelde vooral of ik sowieso iemand wilde betrekken bij de problemen die ik destijds op mijn werk ervoer. De keus voor Corelle was snel gemaakt. Soms komen dingen op het juiste moment op je pad…

Corelle luistert uitvoerig en noteert alles wat haar opvalt. Uit die stukken haalt ze de juiste pijnpunten en gaat daar, als jij dat wil, per sessie meer op in. Ik heb stukjes van mezelf, van vroeger, ontrafeld, waarvan ik dacht dat ze in mijn dagelijks leven geen obstakels meer vormden. Niets bleek minder waar. Corelle heeft verschillende methodes om die punten zorgvuldig te bespreken, erop te reflecteren, en ze met een goed gevoel af te sluiten.

Er is niet één antwoord op alles. In de verschillende sessies leer je – ook dankzij de tijd ertussen – de oplossingen met elkaar te combineren, of te herzien met nieuwe inzichten.

Na mijn traject kon ik andere zaken, waar ik ook mee zat, herleiden tot de problemen die we behandeld hadden. Ik ben een stuk verder dan ik was voor ik begon. Ik ken mezelf beter en heb ook meer waardering voor wie ik ben. Ik kan nu oprechter zeggen dat ik ‘goed genoeg’ ben, en ik straal dat ook uit!

Als je ondervindt dat je in de knoop zit met jezelf, dat je bepaalde kanten van jezelf niet leuk vindt, maar dat je ook niet weet hoe je ze (nog) moet veranderen: ga dan naar Corelle. Zij schrijft het op, stelt slimme vragen, en werkt het helemaal met je door, totdat je er zelf weer mee verder kan. Het brengt orde en helderheid in je hoofd, en dat zie je terug in alles wat je dagelijks doet!

Ze heeft een fijne praktijk aan huis, en is ook tussen de sessies door op de achtergrond voor een klein kattebelletje of steuntje in de rug.

Hanneke, 34 jaar

mei 2018

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl