Gratis coachsessie

Coaching

Helaas is er vaak nog wat schroom om een coach in te schakelen. Zonde! Het kan je namelijk zoveel waardevols opleveren. Hoe vaak maak jij mee dat iemand echt aandacht heeft voor jou, iemand die naar je luistert, met je meedenkt, je inspireert en je motiveert?

Ook al voelt het misschien niet zo, maar wat jij wilt bereiken, ligt dichterbij dan je denkt. Want wat jij zoekt, draag je al in je. De enige die jou datgene kan geven wat je nodig hebt, ben jezelf. Daarbij kan ik jou waardevolle ondersteuning bieden.

“Wat jij zoekt, draag je in je.”

In onderstaande video stel ik je een aantal vragen. Ik nodig je uit deze video te bekijken en voor jezelf deze vragen eerlijk te beantwoorden.

Ik leer je om los te komen van wat jou in de weg zit, zodat je meer geluk, meer rust en minder stress ervaart in je leven. Ben JIJ het waard om jezelf verder persoonlijk te ontwikkelen? En daar tijd voor vrij te maken?

Wat zou het voor jou betekenen als je door waardevolle inzichten, nieuwe stappen kunt zetten in je leven? Waardoor jij werkelijk kunt zijn wie je bent, meer balans hebt en minder stress?

Een coachtraject bij mij ziet er als volgt uit:

Intakegesprek
Het doel van een intakegesprek is om kennis te maken en jouw hulpvraag helder te krijgen. Daarnaast kun je voor jezelf bepalen of je een klik met mij hebt. Ook laat ik jou weten of ik jou kan helpen.

Je krijgt aan het einde van het intakegesprek een persoonlijke terugkoppeling van mij, voorzien van een toelichting op het coachtraject. Hierin staat het investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Gemiddeld 4 tot 6 coachsessies
In circa 4 tot 6 sessies geef ik je veel nieuwe inzichten en meer bewustwording. Daarnaast krijg je praktische handvatten en tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik stel je vragen die je aan het denken zetten. Dit gaat je absoluut helpen in datgene waar je dagelijks tegenaan loopt. Ik maak niet alleen gebruik van de vakkennis die ik heb, maar tevens van mijn eigen levenservaring. Dit omdat ik zelf ook een pad heb moeten bewandelen om daar te komen waar ik nu ben.

Als je mijn persoonlijke verhaal wilt lezen, klik dan hier.

Follow up sessie na 3 tot 4 maanden
3 tot 4 maanden na je laatste coachsessie maken we opnieuw een afspraak. In deze sessie bespreken we hoe het met je gaat en waar je nu nog tegen aanloopt. In de praktijk blijkt dat mensen bij tegenslag geneigd zijn om weer terug te vallen in hun oude patroon. Dat is nou net wat je niet wilt. In deze sessie gaan we evalueren hoe het gaat en of er nog bijsturing nodig is op bepaalde punten. Hierdoor voorkom je dat je terugvalt in ‘oud gedrag’.

Tarief (particulieren)

De prijs voor het intakegesprek is € 32,50 inclusief BTW

Voor de vervolggesprekken bereken ik  € 65,- per uur inclusief BTW.

Voor bedrijven maak ik een offerte op maat.

Vul het contactformulier in of bel mij als je een afspraak in wilt plannen.

Twijfel je of dit daadwerkelijk iets voor jou is? Vraag dan een gratis coachsessie via Skype of telefoon aan. Het verplicht je tot niets.

Ja, ik wil graag eerst een gratis coachsessie.

Dansend door het leven
Website: Webton.nl