Gratis coachsessie

Ik kijk met een heel andere blik de wereld in en blijf niet meer zo lang hangen in dingen die niet zo goed gaan.

Ik worstelde al een tijdje met mezelf. Kreeg vaak het gevoel er niet bij te horen. Anderen konden hun verhaal doen en ik niet. En het feit dat ik geen vaste baan kan krijgen deed mij, dat ik hulp in schakelde van Corelle. In eerste instantie had ik geen twijfels over Corelle maar wel om hulp in te schakelen. Ik vond dat ik het zelf wel kon. Toen ik haar verhaal in de krant tegen kwam werd ik enthousiast, hoe zij over kwam op mij was goed. En bij toeval kon mijn vriendin mij vertellen dat zij sessies volgende bij Corelle. (ik zag aan de lijve hoe ze veranderde door Corelle).

Mijn ervaring met Corelle is positief. Ik voelde me gelijk al op mij gemak bij haar. Ik kan bij haar mijn verhaal kwijt en ze stelt vragen waar je wat aan hebt. Waardoor je na gaat denken. Over jezelf over hoe anderen naar je kijken. Hoe kijk jij naar iemand zou die persoon ook zo over jou denken. Ze houdt je een spiegel voor. Op een eerlijke manier.

Wat ik heb geleerd is dat ik nu met een heel andere blik de wereld in kijk. Natuurlijk gaat het niet altijd goed, maar dat kan ik mezelf nu beter vergeven. Blijf zeker niet meer zo lang hangen in dingen die niet zo goed gaan.

Ik kan Corelle aan iedereen aanbevelen die worstelt met vragen. Als ze er geen antwoord op heeft gaat ze de uitdaging aan tot een goed antwoord te komen. Dat doet ze doordat ze doorvraagt.

Wat ik leuk vond was dat ik een keer, dat wat we geoefend hadden ( mensen die te dichtbij je komen om die op afstand te houden) het uit kon voeren bij een dansavond. Een man kwam op een vervelende manier mij vragen om te dansen, wat ik niet leuk vond en ik wou al helemaal niet met hem dansen. Voordat ik bij Corelle kwam wist ik niet wat ik moest doen. Nu omdat we dat geoefend hadden kon ik die man op een nette manier wegduwen. (dank je wel Corelle)!

Anja, 56 jaar

januari 2018

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl