Gratis coachsessie

Coachsessie met koeien

Op 24 november 2018 gaven Eline Spalink van Koel’nbekke boerderij in Geesteren en ik een coachsessie met koeien aan Linda en Edwin Mondeel. Eline gaf informatie over de boerderij en de koeien en ik coachte hen in de stallen van de boerderij.

Het was een hele mooie ervaring voor ons alle vier. Je kunt hier lezen hoe Linda en Edwin de coachsessie met koeien hebben ervaren.

Wat kun je vertellen over je ervaring in het algemeen over de coachsessie met koeien (ontvangst/locatie/uitleg/opbouw)?

We werden prettig ontvangen in een gezellige ruimte. Na koffie en wat lekkers goeie uitleg gekregen over wat we gingen doen. Hier was ruimte voor ons om ons verhaal te doen, we kregen gelijk een goed beeld van wat Corelle als coach voor ons kon betekenen die ochtend.

Hoe heb je Corelle ervaren als coach?

Prettig. Ze maakt een goede koppeling van hoe de koeien op ons reageerden naar ons eigen leven. Ze had aandacht voor ons verhaal en stelde de juiste vragen die ons aan het denken zetten

Hoe heb je Eline ervaren als ‘koe-deskundige’?

Eline wist vol passie te vertellen over haar bedrijf. Eline reageerde open op de vragen die vooral Edwin stelde. Geweldig dat we mee mochten genieten van je koeien!

Heb je 1 tip (wat kon beter) en 1 top (wat vond je heel goed)?

Tip: Edwin geeft als tip het koe-knuffelen in het strohok o.i.d te doen.

Top: Ondanks dat de tijd beperkt was hebben we dit niet zo ervaren. Het voelde alsof er alle tijd was. We liepen een half uur uit maar dit was niet te merken aan jullie.

 

Wat heb je ervan opgestoken?

We zijn aan het denken gezet over hoe we in het leven staan en hoe we met dingen omgaan. We hebben een prachtige en emotionele ochtend gehad waarin we dicht bij elkaar zijn gekomen. Heel waardevol.

Zou je een coachsessie met koeien aan anderen aanraden? Zo ja, aan wie?

We zouden het iedereen aanraden!

Is er verder nog iets wat je kwijt wilt? 

Het was geweldig om uit mijn comfortzone te stappen ! Grensverleggend bezig zijn, goed voor je zelfvertrouwen!

Dankjewel, Linda en Edwin voor jullie mooie woorden!

Mocht jij na het lezen van dit verhaal ook belangstelling hebben voor een coachsessie in de stallen van Koel’nbekke boerderij in Geesteren, neem dan gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

Lees hier meer informatie over de boerderij. 

Corelle Strikker

Eline Spalink

 

 

 

 

 

 

november 2018

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl