Gratis coachsessie

Corelle heeft een praktische werkwijze. Je gaat concreet aan de slag waardoor je ook concrete resultaten krijgt.

Ik had voordat ik begon met de sessies grote twijfels om een coach in te schakelen. Ik wist niet of het iets voor mij was en of het me zou helpen. Ik vond het ook heel belangrijk om een goede klik te hebben met de coach. Mijn familie heeft me een duw in de rug gegeven en ik ben heel blij dat ik uiteindelijk bij Corelle terecht ben gekomen.

Corelle heeft er voor gezorgd dat ik me tijdens de sessies helemaal op mijn gemak voelde. Dankzij haar begrip, persoonlijkheid, open houding en ervaring zijn we echt bij de pijnpunten gekomen en heb ik deze door haar kunnen aanpakken. Corelle voelt heel goed aan welke werkwijze goed bij je past. Door haar ervaring kom je ook tot hele nieuwe inzichten. Ik vond het door Corelle een hele fijne ervaring!

Naast het bespreken van waar ik tegen aan liep, wat voor mij persoonlijk erg prettig was, heeft Corelle een praktische werkwijze. Je gaat concreet aan de slag waardoor je ook concrete resultaten krijgt. We hebben in het traject doelen beschreven die ik graag zou willen bereiken en ik ben blij en ik ben Corelle erg dankbaar dat ik deze heb bereikt.

Ik zou iedereen die ergens tegen aan loopt willen aanbevelen om een coachingstraject te starten. Corelle zorgt door haar persoonlijkheid en ervaring dat je jezelf kunt zijn en ik denk dat mensen die problemen hebben met (zelf)vertrouwen, onzekerheid, stress, burn-outs e.d. zullen merken dat Corelle de ideale coach is om daarin te helpen. Het heeft mij zo ontzettend geholpen! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Saskia, 31 jaar

november 2018

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl