Gratis coachsessie

Ik zou Corelle aanbevelen bij mensen die nog niet zo bewust met zichzelf bezig zijn geweest.

Ik had van te voren een beetje twijfels om een coach in te schakelen omdat ik dacht dat ik niet iets nieuws zou leren, dat het niet zou helpen. Ik heb voor Corelle gekozen omdat ik zag dat ze zelf ervaring heeft met burn-out, grenzen aangeven en dus vanuit ervaring werkt én met een hondje op de foto stond. Ik vond dat Corelle mij met volle overgave begeleidde en echt aanwezig was, dat is prettig.

Halverwege het traject heb ik naast lifecoachsessies ook individuele danscoachsessies van Corelle gehad. Vooral daarin heb ik winst behaald, ik heb het idee dat dit echt bij mij paste.

Wat me het meest is bijgebleven is het beeld met dansen en mezelf laten zien & op de voorgrond zetten. Dat ik zelf die keus moet maken. Niet meer uitstellen, maar nu gaan.

Ik zou Corelle aanbevelen bij mensen die nog niet zo bewust met zichzelf bezig zijn geweest. Mensen in burn-out situaties. Mensen die ‘vrij bewegen’ kwijt zijn geraakt, onzeker zijn, voor zichzelf mogen leren kiezen.

Corelle heeft lef & is een harde werker. Ze gaat er helemaal voor! Ik denk dat vooral danscoaching haar van nature goed ligt.

Suzan de Goede, 44 jaar

mei 2018

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl