Gratis coachsessie

Ik ben mooi precies zoals ik ben!

Al een tijdje kwam bij mij naar boven om wat aan mijn persoonlijke ontwikkeling te doen. Ik had vooral last van “angsten”. Durfde niet goed mezelf te zijn, bang wat anderen wel niet van me dachten. Ook moest ik altijd teveel van mezelf.

Toen Corelle dan ook meerdere keren voorbij kwam op Facebook, dacht ik “en nu ga ik het doen, ik ga in mezelf investeren”. Dus zo gezegd, zo gedaan. Corelle gemaild voor een eerste kennismaking sessie. Dit kon via skype. Nu ben ik niet zo’n skype fan, dus ik vroeg of het ook anders kon. Maar natuurlijk was haar antwoord. Het klikte meteen.

Dankzij haar weet ik nu dat ik er zijn mag, precies zoals ik ben. De slogan “je bent mooi precies zoals je bent” is, voor mij een fijne affirmatie.

Tijdens de sessies, die ik bij Corelle volgde, kwamen een aantal dingen naar voren waar we mee aan de slag zijn gegaan. Er werden mij handvatten aangereikt waar ik mee kon oefenen. Ik heb geleerd om mijn behoeftes te uiten, wat voor mij erg belangrijk is omdat dit in verbinding staat met “er mogen zijn”. Ook heb ik geleerd dat niet alles “moet” maar “mag”.

Tussen de sessies door heb ik ook meegedaan aan de maandelijkse danscoachavonden van haar. Deze blijf ik volgen want er valt nog zoveel te ontdekken en te leren. En het blijft fijn om bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik zou iedereen die met zichzelf aan de slag wil om dingen te veranderen zeker aanbevelen om contact op te nemen met Corelle. Of haar maandelijkse danscoachavonden te bezoeken.

Helga

juni 2017

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl