Gratis coachsessie

Bepaalde verbanden die Corelle legde, waren mij nooit opgevallen

Sessie

Ik zit op mijn gemakkie op de vloer. Mijn bips en benen raken de grond. Met mijn rug leun ik tegen de bank. Mijn handen liggen op mijn bovenbenen. Op verzoek van Corelle sluit ik mijn ogen. Haar stem neemt me mee in een staat van onderbewustzijn. Dit gaat niet één, twee, drie. Mijn bewustzijn is nogal hardnekkig, maar haar rustige stem laat mij toch verleiden. Ze vraagt me te ontspannen; mijn schouders, mijn kaken. Op het moment dat ze een lichaamsdeel benoemt, zakt deze abrupt naar beneden. Nooit geweten dat zwaartekracht en ontspanning zo op één lijn liggen.

Wat komt dat komt

Langzaam ontspan ik volledig en ben helemaal op mijn innerlijk gericht. Aan de hand van vragen probeert Corelle een knelpunt duidelijk te krijgen. Soms komt mijn antwoord uit mijn onderbewustzijn direct. Soms moet Corelle via omwegen de vraag herhalen. Af en toe komt er geen antwoord. Geeft niet, wat komt dat komt.

Verhelderend en een stap vooruit

Aan het einde van de sessie brengt haar stem me weer terug in het hedendaagse. Ik open mijn ogen en neem even een ik-momentje. Alles wat in de sessie naar boven is gekomen, nemen we door. Enkele uitkomsten waren al wel bij mij bekend. Enige zelfkennis heb ik wel. Andere uitkomsten kwamen toch als een verrassing. Bepaalde verbanden die Corelle legde, waren mij nooit opgevallen. Wederom was deze sessie voor mij verhelderend en een stap vooruit.

Met meer wijsheid en inzicht de deur uit

Afsluitend trek ik de kaart van de dag. Ook nu verbaas ik me over de inhoud. De kaart sluit bijna altijd aan op onze sessie. Zo ga ik met meer wijsheid en inzicht haar deur uit en mijn toekomst in.

Janieke Nijboer

januari 2017

 

 

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl