Gratis coachsessie

Ik heb handvatten gekregen voor meer ontspanning en focus

Ik ben een persoon die heel rationeel denkt. In eerste instantie had ik zo mijn bedenkingen over wat ik mij moest voorstellen bij een lifecoach. Ik ging ervan uit dat het nogal zweverig over zou komen en dat ik er eigenlijk weinig mee kon. Daar kwamen bij mij ook de eerste twijfels vandaan; wat kan ik ermee en hoe gaat het mij helpen?

Ik besloot blanco de eerste sessie in te gaan. Bij het eerste gesprek voelde ik mij al meteen op mijn gemak. De manier waarop Corelle met mij communiceerde voelde als een warme deken en gaf mij het gevoel dat ik mij open en kwetsbaar bij haar op kon stellen.

De manier waarop Corelle mij feedback gaf was zowel objectief als gevoelsmatig omdat zij op de juiste wijze mijn gevoel en gedachte weet te reflecteren. En dat op een manier waardoor ik mij niet meteen aangevallen voelde, maar juist ging nadenken over de manier waarop ik bepaalde dingen aanpakte en bekeek.

De sessies met Corelle gaven mij meer inzicht over hoe ik privé, maar vooral op het werk, met zaken omging. Het heeft mij doen realiseren dat ik minder druk op mijzelf moet leggen en zij heeft mij handvatten gegeven waarmee ik mijn gedachte kan weerleggen en mij meer kan ontspannen en beter kan focussen. Zij heeft mij inzicht doen geven over de manier waarop ik communiceer naar anderen en wat dat met mijzelf en anderen doet.

Ik denk dat vooral mensen die zichzelf in de weg zitten, het gevoel hebben doelloos te leven/werken en het idee hebben niet begrepen te worden of juist anderen niet begrijpen bij Corelle goed terecht kunnen. Mensen die veel druk op zichzelf leggen en hoge verwachtingen hebben van zichzelf maar ook naar anderen toe  vinden ook hulp bij Corelle.

Corelle is als persoon een fijne, rustige en eerlijke gesprekspartner. Zij biedt je de mogelijk om in een ontspannen en vertrouwde sfeer jezelf te zijn en je kwetsbaar open te stellen. Zij biedt handvatten, zelfreflectie, objectiviteit en ruimte om te discussiëren om uiteindelijk de doelen te bereiken die jij voor jezelf hebt gesteld. Daarbij is Corelle de ideale coach om jou daar naartoe te begeleiden.

Marco, 36 jaar

Traject afgerond: september 2016

Terug naar overzicht

Dansend door het leven
Website: Webton.nl