Gratis coachsessie

Wil jij een goede start van 2017?

10 december 2016

Het is mijn DROOMDOEL om danscoaching een podium te geven in Twente en omstreken.

Ik geloof namelijk heel sterk deze krachtige vorm van coaching en vind het zo zonde dat nog maar zo weinig mensen hiervan weten. Daarom bied ik in het nieuwe jaar niet één maar drie danscoach-workshops heel goedkoop aan (zie verderop in dit artikel een interessante aanbieding).

Grotografie - Mariska de Groot 2015

Grotografie – Mariska de Groot 2015

 

In het begin van het nieuwe jaar ga ik een serie van drie danscoachworkshops geven. Dit is je kans om op een speelse, laagdrempelige manier jezelf steeds beter te leren kennen, jezelf meer te laten zien en trouw te blijven aan jezelf.

Elke workshop heeft een ander thema, waarmee je op verschillende momenten op een speelse en laagdrempelige manier samen met anderen mee aan de slag kunt.

De data waarop ik de workshops ga geven zijn:

Workshop 1
Thema: Ontdek en realiseer jouw droomdoel
dinsdag 10 januari 19.30 – 21.30 uur én
woensdag 11 januari van 9.30 tot 11.30 uur

Workshop 2
Thema: Grenzen stellen
dinsdag 7 februari 19.30 – 21.30 uur én
woensdag 8 februari van 9.30 tot 11.30 uur

Workshop 3
Thema: Dans je vrij
dinsdag 7 maart 19.30 – 21.30 uur én
woensdag 8 maart van 9.30 tot 11.30 uur

Locatie:

Dansschool El Centro de la salsa, Dorpsmatenstraat 50 in Hengelo

Kosten:

Als je drie workshops meedoet betaal je in totaal € 52,50 (€ 17,50 per workshop)
Wil je één of twee workshops meedoen? Dat kan ook. Je betaalt dan € 20,- per workshop.

Vroegboekkorting

De eerste 3 personen die zich aanmelden betalen slechts € 10,- per workshop (ongeacht hoe vaak je meedoet). Wees er dus snel bij!

Noot: helaas is de vroegboekkorting inmiddels niet meer van toepassing.

 

Grotografie - Mariska de Groot 2015

Grotografie – Mariska de Groot 2015

 

Wat is danscoaching?

Voor degene die niet weten wat danscoaching nou precies inhoudt, leg ik het hieronder heel graag uit.

DansCoaching is een vorm van coaching waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht. Dans en beweging in combinatie met korte gesprekken zijn het middel tot bewustwording, ontwikkeling en verandering.

Hiervoor hoef je geen danspasjes te kennen of te leren!

DansCoaching heeft een onderzoekend en speels karakter en is plezierig en ontspannen. Het resultaat is dat je beter in contact komt met wat er binnen in jezelf speelt. En hoe je daarmee om kunt gaan in het dagelijks leven. Van beweging kom je tot beleving. Daardoor krijg je vaak verrassende inzichten. Hierdoor verhoog je je bewustwording en kijk je op nieuwe wijze naar jezelf en je droomdoelen.

Wat kun je verwachten tijdens een danscoachsessie?

Tijdens een workshop DansCoaching word je je meer bewust van je lichaam. Je lichaam is een afspiegeling van wie je bent in het dagelijkse leven. Dat laat je onbewust zien op de dansvloer.

Als je veel stress hebt, voel je dat in je hele lichaam. De energie kan niet meer stromen. De stress uit zich o.a. in opgetrokken schouders, gefronste wenkbrauwen, verhoogde ademhaling tot spanning in je kaken.

De effecten van een DansCoachsessie zijn direct merkbaar. Je hebt meer balans tussen lichaam en geest. Jouw contact met je eigen lijf verbetert. Je voelt je meer ontspannen en ervaart meer rust in je hoofd. Wil je hier meer over lezen, lees dan dit artikel.

Persoonlijke noot van mijn kant
Sommigen vinden het best spannend om in beweging te komen/te gaan dansen tijdens een danscoachworkshop. Dat zijn de meesten van ons tenslotte niet gewend en dat maakt het spannend. Als jij dat ook zo ervaart, nodig ik je uit om uit je comfort zone te stappen en tóch mee te doen. Het kan je zomaar verrassende inzichten opleveren waar je in het dagelijkse leven ook wat aan hebt. Mijn workshop is zeer laagdrempelig. Niets moet en ik observeer de deelnemers met een niet-oordelend oog.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@corellecoaching.nl

Als je alles blijft doen zoals je het altijd deed….

zal alles blijven zoals je het bent gewend.

Sta open voor iets nieuws. Je bent van harte welkom.

Terug naar overzicht

Reageer op dit bericht

Gratis sessie
Dansend door het leven
Website: Webton.nl